403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Najnovije vijesti

Najnovija dešavanja u Centru i oko njega ...

Dani kruha

kruhTradicija našeg Centra je da se krajem listopada obilježe Dani kruha i simbolično zahvalimo za sve plodove zemlje koje smo ubrali u ovoj godini, te da se prikupljena sredstva doniraju potrebitima u misijskim zemljama . 

Ove godine smo dane kruha otvorili tribinom "Mladih nutricionista" gdje su naši profesori i učenici prezentirali sve ono što se o pravilnoj i zdravoj prehrani mora znati u vrijeme kada je industrijski proizvedena hrana sve češći uzročnik intolerancije i alergija kod djece i odraslih.

Posebnu zahvalu iskazujemo gospodinu dr.Almiru Azapagiću na njegovom izlaganju o najnovijim saznanjima na polju nutricionistike.

 

 

 

Vise procitajte ovdje...

Tribina:Obiteljske vrijednosti

mrvU amfitetatru KŠC "Sv.Franjo" Tuzla će se 9.10.2014.godine sa početkom u 18 :00 h održati tribina na temu PORODIČNE-OBITELJSKE VRIJEDNOSTI.
Tribinu organizira MEDJURELIGIJSKO VIJEĆE U BIH.

Tribina je otvorena za sve zainteresirane.

 

 

mrv

 

Natječaj

kscUpravno vijeće Zaklade „Za mudrost i plemenitost - Pro sapientia et clementia“ Sarajevo,

raspisuje natječaj za dodjelu stipendija u školskoj 2014./15.godini.

Obrasci za prijavu se mogu preuzeti ovdje.

 

 

 

 

Dan škole

aaKŠC „Sv.Franjo“ je jučer obilježio dan škole.

Program proslave je počeo svetom misom u crkvi Sv.Petra i Pavla. Program proslave je uključio izvodjenje predstave „Antigona“ u režiji prof. Ivane Mislosavljević u Narodnom pozorištu Tuzla i završio prijemom za zvanice u holu KŠC „Sv.Franjo“

 

 

Opširnije...

Školska 2013./14.(nastavak)

antigona Pregled dešavanja u 2013./14. godini ne možemo završiti a da ne posvetimo posebnu pozornost na uspjehe dramske sekcije Opće gimnazije.

Pod rukovodstvom prof. Ivane Milosavljević ova "sekcija " je odavno izgubila epitet "sekcije" i prerasla u pozorišnu trupu čija profesionalnost, predanost poslu i disciplina donose pregršt nagrada i  priznanja , kako u Bosni i Hercegovini tako i na medjunarodnom planu.

Ovogodišnji izbor je pao na grčku klasični komad ANTIGONA , te je uz avangardan i izazovan pristup i odličnu glumačku postavu pobrao sve značajnije nagrade u ovoj godini.  Da ne prejudiciramo , godina još uvijek traje - znači da ćemo ovu listu sigurno produljiti sa još ponekom nagradom ....  Čestitamo!

 

Opširnije...